

Australian Government Department of Finance



Title:	Audit Committee Chairs Forum		
Date:	3 July 2020		
Time:	09.55 am to 10.00 am (Log in open)		
	10.00 am to 12.30 pm (Forum)		
Location:	Via Microsoft Teams		

Time	Agenda item	Presenter	Time
10.00 – 10.05	Welcome and opening remarks	Tracey Carroll, First Assistant Secretary Financial Analysis, Reporting and Management Division, Dept. of Finance	5 minutes
10.05 – 10.20	Auditor-General's update	Rona Mellor, Deputy Auditor-General, ANAO	15 minutes
10.20 – 10.35	Finance Update	Stein Helgeby, Deputy-Secretary, Governance and Resource Management, Dept. of Finance	15 minutes
10.35 – 10.50	Fraud Audits	Michelle Page Executive Director, Performance Audit Services Group, ANAO	15 minutes
10.50 – 11.05	Key Themes: Auditor-General Report No.38 Interim Report on Key Financial Controls of Major Entities	Carla Jago, Group Executive Director, Assurance Audit Services Group, ANAO	15 minutes
11.05 – 11.20	Financial Reporting 2019-20 Financial Reporting	Tracey Carroll, First Assistant Secretary Financial Analysis, Reporting and Management Division, Dept. of Finance	15 minutes
11.20 – 11.30	Break		10 minutes
11.30 – 11.45	Performance reporting		15 minutes
	ANAO pilot of audits of performance statements	Michael White, Senior Executive Director, Performance Audit Services Group, ANAO	
11.45 – 12.00	Risk / Governance	Scott Dilley, First Assistant Secretary	15 minutes
	Governance Update	Governance, Dept. of Finance	
12.00 – 12.15	Working with Shared Services Providers	Lucelle Veneros, A/G Deputy Secretary, Shared Services ERP Transformation, Dept. of Finance	15 minutes
12.15 – 12.30	ANAO COVID19 Strategy	Lisa Rauter, Group Executive Director, Performance Audit Services Group, ANAO	15 minutes
12.30	Forum close		