

Title: Chief Financial Officer Forum

Date: 21 June 2019

Time: 9.40 am to 10.00 am (Registrations)

10.00 am to 12.00 pm (Forum)

Location: Ballroom 3

QT Canberra

1 London Circuit, Canberra

Master of ceremonies: Carla Jago, Group Executive Director, Assurance Audit Services Group

Time	Agenda item	Presenter	Time
10.00 - 10.05	Welcome and opening remarks	Carla Jago, Group Executive Director, Assurance Audit Services Group	5 minutes
10.05 - 10.20	Deputy Auditor-General's update	Rona Mellor, Deputy Auditor-General	15 minutes
10.20 - 10.35	Audit program overview	Lisa Rauter, Group Executive Director, Performance Audit Services Group	15 minutes
10.35 – 10.55	Interim Report on Key Financial Controls of Major Entities	Clea Lewis, Executive Director, Assurance Audit Services Group	20 minutes
10.55 – 11.25	Morning Tea		30 minutes
11.25 – 11.45	Audit insights — board governance	Tom Ioannou, Group Executive Director, Performance Audit Services Group	20 minutes
11.45 – 12.00	Q&A and meeting close	Carla Jago, Group Executive Director, Assurance Audit Services Group	15 minutes