## **OFFICIAL**



Title: Chief Financial Officer Forum

Date: 27 November 2020

**Time:** 9.50 am to 10.00 am (Log in open)

10.00 am to 11.30 am (Forum)

Location: Terrace Rooms, National Portrait Gallery, Canberra

(70 max cap) and streamed event

Master of ceremonies: Rona Mellor, Deputy Auditor General

Start/End	Agenda item	Presenter	Time
10.00 - 10.05	Welcome and opening remarks	Rona Mellor, Deputy Auditor General	5 mins
10.05 - 10.15	ANAO update	Rona Mellor, Deputy Auditor General	10 mins
10.15 - 10.40	Key Themes from the audits of the Financial Statements of Australian Government Entities for the Period Ended 30 June 2020	Carla Jago, Group Executive Director, Assurance Audit Services Group	25 mins
10.40 – 11.00	Break		20 mins
11.00 – 11.15	Key themes from Performance Audits	Lisa Rauter, Group Executive Director, Performance Audit Services Group	15 min
11.15 – 11.30	Application of Data Analytics in Financial Statements and Performance Audits: Case Studies	Bola Oyetunji, Senior Executive Director, Systems Assurance and Data Analytics Group	15 mins
11.30	Close		