

Title:	Chief Financial Officer Forum	
Date:	Friday 25 June 2021	
Time:	9:50 to 10:00am (Log in open)	
	10:00am to 11:30am (Forum)	
Location:	Online via MS Teams	
Master of ceremonies:	Rona Mellor, Deputy Auditor General	

Start/End	Agenda Item	Presenter	Time
10.00- 10.05	Welcome and opening remarks	Rona Mellor, Deputy Auditor General	5 mins
10:05- 10:15	ANAO Update	Rona Mellor, Deputy Auditor General	10 mins
10:15- 10:50	Key themes from the audits of Auditor-General Report No.40 of 2020-21 Interim Report on Key Financial Controls of Major Entities	Bola Oyetunji, A/g Group Executive Director, Assurance Audit Services Group Lesa Craswell, A/g Senior Executive Director, Systems Assurance and Data Analytics	35 mins
10:50- 11:00	Break		10 mins
11:00- 11:20	Performance Audit Update	Carla Jago, Group Executive Director, Performance Audit Services Group	20 mins
11:20- 11:30	Closing remarks	Rona Mellor, Deputy Auditor General	10 mins