

Title:	Chief Financial Officer Forum		
Date:	29 November 2019		
Time:	9.40 am to 10.00 am (Registrations)		
	10.00 am to 12.00 pm (Forum)		
Location:	Terrace Room		
	National Portrait Gallery		
	King Edward Terrace, Parkes ACT 2600		
Master of ceremonies:	Bola Oyetunji, Senior Executive Director, Systems Assurance and Data Analytics Group		

Time	Agenda item	Presenter	Time
10.00 - 10.05	Welcome and opening remarks	Bola Oyetunji, Senior Executive Director, Systems Assurance and Data Analytics Group	5 minutes
10.05 - 10.20	ANAO update	Brandon Jarrett, Senior Executive Director, Assurance Audit Services Group	15 minutes
10.20 - 10.35	Key Themes: Audits of the Financial Statements of Australian Government Entities for the Period Ended 30 June 2019	Clea Lewis, Executive Director, Assurance Audit Services Group	15 minutes
10.35 – 10.55	Commonwealth resource management framework and the clear read principle – insights from performance audit	Tom Ioannou, Group Executive Director, Performance Audit Services Group	20 minutes
10.55 – 11.25	Morning Tea		30 minutes
11.25 – 11.45	ANAO pilot of audits of performance statements	Michael White, Senior Executive Director, Performance Audit Services Group	20 minutes
11.45 – 12.00	Implementation of ANAO and Parliamentary Committee Recommendations	Michael White, Senior Executive Director, Performance Audit Services Group	15 minutes